Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

OKI

OKI Electric Industry er en japansk virksomhed, som er specialiseret i fremstilling af printere. OKI-printere er kendte for deres pålidelighed, højtrykskvalitet og alsidighed inden for forskellige udskrivningsbehov.

OKI-printere dækker et bredt spektrum af udskrivningsløsninger, herunder laserprintere, LED-printere og multifunktionsprintere. Disse printere anvendes ofte i både erhvervslivet og hjemmemiljøet på grund af deres evne til at producere skarpe, professionelle udskrifter og håndtere forskellige udskrivningsopgaver, såsom dokumenter, brochurer, etiketter m.m.

OKI-printere er også kendte for deres avancerede teknologier, herunder LED-udskrivningsteknologi, der erstatter det traditionelle laserlys. Dette giver mulighed for hurtigere udskrivningshastighed og højere nøjagtighed. Men derudover er de også kendte for deres brug af holdbare materialer og komponenter, hvilket bidrager til deres pålidelighed og lange levetid.

Virksomheden OKI har også udviklet forskellige softwareløsninger og administrationsværktøjer, der gør det nemt at styre og overvåge printerflåder i virksomheder og institutioner.

OKI

En OKI-printer er kendt for sin enorme pålidelighed, høje udskrivningskvalitet og alsidighed i forhold til forskellige udskrivningsbehov.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!