Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Software og licenser

Alt om licens og software

Software og licenser kan være meget svære at finde rundt i, da der til hver opgave kan findes mange forskellige løsninger. Tillige ændres licens-reglerne meget ofte, så det kan være endog meget svært at overskue den daglige licens-pulje.

Derfor kan man med stor fordel vælge at få hjælp af GreyIT’s eksterne Licens Team, der hele tiden har ”fingeren på pulsen” i den enorme ”licens jungle”; Dette sikrer dig, at du altid får nyeste viden og info omkring dine licenser og dine muligheder for at optimere disse.

Rådgivning hos GreyIT

Hos GreyIT tilbyder vi rådgivning og salg indenfor software og licens

I GreyIT tilbyder vi således en uvildig og ærlig rådgivning inden for al standard software og tilhørende licens-regler. Vi tager højde for jeres virksomhed og de behov I har; Derfor er vores rådgivning altid udført ud fra en dialog med jeres ønsker og behov og med vores effektive specialister i ryggen.

I GreyIT kan vi stort set levere alle licenser fra alle markedsledende udbydere; Enten selv eller via samarbejdspartnere.

Kontakt os endelig for en uvildig snak og rådgivning omkring jeres licenser; Også selvom I ikke har købt disse hos os.

Besøg vores webshop

Webshop

Vi har Nordens største webshop med over 1,5 mio. varer i sortimentet

NCE, eller "New Commerce Experience," er Microsofts tilgang til at levere licenser og tjenester til virksomheder på en mere fleksibel og skræddersyet måde. Hos GreyIT forstår vi vigtigheden af at finde de rigtige Microsoft NCE-licenser til jeres virksomhed, og vi hjælper jer med at maksimere jeres digitalisering.

Når man taler om kreative brancher, så taler man højst sandsynligt også om Adobe. For Adobe er et af de mest anerkendte programmer på markedet indenfor kreativitet. Men det kan være svært at navigere i, hvor meget man reelt set har brug for. Hos GreyIT kan vi vejlede jer igennem de forskellige licensmuligheder,

Licenser generelt

I GreyIT kan vi tilbyde alle typer software og licenser!

Også selvom vi ikke selv er certificeret indenfor et bestemt virkefelt.

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!