Bruttolønsordning

Vi har specialister med 10 års erfaring tilgængelig

Rul ned og læs mere

Vi tilbyder en bruttolønsordning gennem et partnerskab med BENSIST ApS.

Vi tror på, at medarbejdere, som føler sig værdsatte, også er mere motiveret for deres arbejdsplads.

Gennem en bruttolønsordning kan I skabe et katalog, hvori medarbejderne kan udvælge det gode, som medarbejderen gerne vil bruge.

Medarbejderen bliver trukket månedligt i bruttoløn i mindst 12 måneder, mens de har stillet den ønskede gode til rådighed. Dette giver medarbejderne en skattemæssig besparelse. Når bruttoordningen når sin ende, kan medarbejderen få mulighed for at frikøbe godet eller levere godet tilbage til virksomheden.

Motivation og trivsel

For medarbejderen er en bruttolønsordning attraktiv, da de kan modtage ekstra goder og ydelser, uden at skulle betale skat eller afgifter af dem. Dette betyder, at de kan få mere værdi ud af deres lønpakke. For eksempel kan en sundhedsforsikring inkluderet i bruttolønnen give medarbejderen adgang til sundhedsydelser, uden ekstraomkostninger.

En anden fordel ved en bruttolønsordning er, at de kan skræddersyes til medarbejdernes individuelle behov og præferencer. Dette giver medarbejderne mulighed for at vælge de goder, der er mest relevante for dem, hvilket kan øge jobtilfredsheden og arbejdsgiverens konkurrenceevne.


Læs nedenfor her, hvordan bruttolønsordning kan gavne Jer

1.

Glade medarbejdere i fokus

Da det er vigtigt at vise medarbejderne, at de er værdsatte, er denne form for personalegode et nemt, hurtigt, og attraktivt gode som medarbejderne sætter stor pris på.

2.

Minimal økonomisk risiko

Ingen ønsker ubehagelige og pludselige ekstra regninger. Derfor tilbyder vi en medarbejderophørsforsikring.

Forsikringen dækker den resterende ydelse, der skulle være på et produkt såfremt en medarbejder stopper i virksomheden midt i perioden og ikke ønsker at frikøbe produktet.

Aftalen omkring medarbejderophørsforsikring skaleres efter jeres behov, så du er sikker på, at løsningen bliver med minimal økonomisk risiko.

3.

Vi sørger for alt det praktiske

Du slipper for hele besværet omkring valg af leverandører og aftaler. Du skal blot logge på portalen og så er du klar til at godkende.

Du finder et stort udvalg af kataloger, som er klar allerede første gang, du logger ind. Ønsker I et skræddersyet udvalg af kataloger i portalen, er det naturligvis også muligt.

Vi har forhandlet leverandøraftaler med store virksomheder og brands såsom Power, Kinnarps og Telia. Det er derfor både nemt og bekvemt at komme i gang med en løsning fra Bensist.

4.

Sikret mod skader og uheld

Bruttolønsordningen hos Bensist indeholder flere muligheder for at I kan gardere jer imod de udfordringer, der kan opstå i produktets levetid. Både din og medarbejderens bedste ven, når uheldet er ude.

Det er for eksempel en All Risk forsikring på alt IT-udstyr, så er I altid sikre på, at produktet virker. Skulle uheldet være ude, har vi gjort det nemt at fejlmelde produktet direkte i portalen – også helt uden at skulle have fat i IT-afdelingen.

5.

GDPR, Skat og sikkerhed

Da vi ønsker at give dig ro i maven, når du vælger en løsning fra Bensist, har vi allieret os med Danmarks førende hus indenfor Skatteregler. Det betyder, at er vi helt fremme i skoen, når det gælder om at være skarp på de gældende paragraffer

6.

Minimal administration

Vi har automatiseret og optimeret processerne omkring bruttolønsordningen, så du ikke har besværet med den ekstra administration – det tager vi og portalen sig af. Det er alt fra produktkataloger til bestilling og forsikring.

Følgende funktioner er allerede live i portalen:

  • Automatisk generering af løntræksfil
  • Frikøb af løsningerne direkte på portalen
  • Mulighed for at medarbejderen selv kan fejlmelde hvis et produkt svigter
  • Automatisk besked til virksomhed og medarbejder om udløb af ordning, så overraskelserne undgås

Og vi fortsætter naturligvis med at udvikle på nye funktioner, der gør arbejdet nemmere i din hverdag.

Kontakt os

Vil I gerne høre mere om vores bruttolønsordninger, så er I velkommende til at kontakte os.

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!