IT-Udstyr 

IT-udstyr til erhverv i Kolding

Ønsker du at få det meste ud af din tid på din arbejdsplads? Så er det rette IT-udstyr essentielt! Hos GreyIT leverer vi skræddersyede IT-løsninger til kunder i Kolding og resten af Danmark.


Vi tilbyder IT-udstyr efter dine konkrete behov og vi er leveringsdygtige i alle komponenter. Vi er stolte af at kunne tilbyde et yderst bredt udvalg af kontor IT fra alle de førende producenter. Vores IT-udstyr omfatter bl.a.:

Stationære computer, tablets og notebooks

Telefoner

Skærme

Printere

Og markedsledende tilbehør til ovenstående

Vores mål er at sikre, at alle i din virksomhed har det nødvendige IT-udstyr til at kunne maksimere

produktiviteten og sikre en problemfri drift. Vi tilbyder ligeledes klargøring af alt hardware før leveringen som en del af vores ydelser. Med hjælp fra os får du således en sikker opstart og drift af dit IT-udstyr.

greyit
 GreyIT som din samarbejdspartner

Pålidelige IT-løsninger efter dine behov


Som din IT-partner i Kolding og omegn lægger vi stor vægt på pålidelighed og effektivitet i alle vores løsninger. Med mange års erfaring i branchen står vores dygtige medarbejdere klar til at vejlede dig gennem hele processen for derfra at sikre, at du får det mest optimale IT-udstyr til dine behov.


Vi tilbyder OnSite installation for at gøre hele processen så problemfri som muligt for vores kunder. Vores eksperter står klar til at håndtere alle aspekter af installationen, så du kan fokusere på kerneopgaverne i din virksomhed.


Uanset om du har brug for drift af hele dit kontor IT setup eller blot ønsker en opgradering af dit eksisterende IT-udstyr, er vi her for at hjælpe dig lokalt i Kolding eller i resten af landet. I tæt dialog med kunden skaber vi altid en skræddersyet IT-løsning erhverv, der baner vejen mod succes.


Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for IT i Kolding eller hvor i landet, du bor.


Besøg vores webshop

Webshop

Vi har Nordens største webshop med over 1,5 mio. varer i sortimentet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!