Infrastruktur

Mere end 34 års erfaring indenfor design af DataCenter og infrastruktur

Rul ned og læs mere

Hos GreyIT har vi specialiseret os i at levere skræddersyede DataCenter- og infrastruktur løsninger til vores kunder; Enten som On-prem løsning eller Cloud baseret løsning – eller måske som en hybrid løsning, hvor vi tager det bedste fra begge verdener; Og vi kan både Public Cloud (f.eks. Microsoft Azure) og Private Cloud (f.eks. hos Cloud Factory).

Vores tilgang er baseret på tæt dialog og samarbejde med vores kunder, så vi kan finde den helt optimale løsning. Vi forstår, at hver branche er unik og derfor ved vi også at ”one-size-fits-all” ikke er en optimal løsning.

Hos GreyIT håndterer vi opgaven fra start til slut. Det betyder, at vi hjælper dig med at finde den helt rigtige IT-løsning, for herefter at sørge for levering, implementering og endelige i drift. Derudover tilbyder vi også daglig drift, overvågning, samt vedligeholdelse af den samlede løsning, så vi er sikre på, at Jeres nye IT-løsning virker efterfølgende.

Vi samarbejder meget tæt med vores producenter og vores konsulenter i GreyIT Community, for ad den vej at kunne levere den helt rigtige løsning for vores kunder.

Vi har mere end 34 års erfaring inden for design, sizing, levering og drift af DataCentre og infrastruktur løsninger. Vores erfaring gør, at vi har fulgt den teknologiske udvikling, så vi ved præcis, hvad der fungerer for bestemte fagområder eller der, hvor man er udfordret.

Vores erfaring og ekspertise gør også, at vi kan håndtere selv meget komplekse udfordringer.

Det er altid med udgangspunkt i Jer, at vi finder et løsningsforslag, så I får præcis den løsning, der passer bedst til Jer.

Det internationale Tech brand, Lenovo, er særlig kendt for deres pålidelige produkter. De leverer computere, der er designet til arbejde og leg. Brandet tilbyder mange innovative produkter, som lever op til nutidens forbrugere og virksomheder.

Virksomheden er særlig kendt for deres ThinkPad-serie af bærbare computere, som blev kendte for deres robusthed og ydeevne. 

Hewlett Packard Enterprise (HPE) er en global leder inden for teknologibranchen, kendt for sin innovative tilgang og uovertruffen ekspertise. De transformerer industrier, markeder og vores hverdag med deres højtydende teknologi og løsninger. HPE driver forandring ikke blot med deres avancerede teknologi, men også med deres engagement i bæredygtige og etiske forretningspraksis.

APC by Schneider er en anerkendt leder i verden af teknologiske løsninger, som driver fremtiden med innovative fremstillingsprocesser og en urokkelig forpligtigelse til bæredygtighed. Med en velbalanceret blanding af teknisk finesse og brugervenligt design er APC by Schneider kendt for sin kvalitet, ydeevne og ansvarlige forretningspraksis.

Webshop

Vi har Nordens største webshop med over 1,8 mio. varer i sortimentet

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!