Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Infrastruktur

Vi er din partner i IT-sikker i Kolding og resten af landet

I en verden præget af digitale trusler og konstante risici er IT-sikkerhed en nødvendighed for enhver

virksomhed. Hos GreyIT forstår vi vigtigheden af at beskytte dine data og sikre en stabil infrastruktur, der kan håndtere selv de mest komplekse udfordringer.

Med mere end 34 års erfaring inden for design, sizing, levering og drift af DataCenter- og IT infrastruktur løsninger, har vi oparbejdet en unik ekspertise. Vi har fulgt den teknologiske

udvikling tæt og ved præcis, hvad der kræves for at sikre optimal funktion og IT-sikkerhed inden for specifikke fagområder.

Vi er din lokale samarbejdspartner i IT-sikkerhed i Kolding og resten af landet. Kontakt os allerede nu for at høre mere. Vi leverer kvalitetsløsninger til alle erhvervsdrivende og på teknologier fra alle de markedsledende producenter.


Vi er dine IT-eksperter

Vores IT-løsninger

Vi har altid kundens behov i centrum. Derfor leverer vi skræddersyede DataCenter-. infrastruktur samt IT sikkerhedsløsninger. Dette uanset om du foretrækker en On-Prem, Cloud-baseret eller hybrid løsning, har vi ekspertisen og ressourcerne til at opfylde dine krav og forventninger.

Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for IT-sikkerhed. Disse omfatter blandt andet:

Firewall

Anti-virus

Remote backup

ZERO Trust principper

Segmentering og Micro segmentering af netværk

VPN

Vores erfarne IT-eksperter skræddersyr IT-løsningen til din virksomhed og sikrer, at dine data er

beskyttet mod alle former for trusler.

Fra levering og implementering til efterfælgende daglig drift, overvågning og vedligeholdelse af din

IT-løsning, håndterer vi hele processen fra start til slut. Vi samarbejder tæt med vores producenter og konsulenter for at sikre, at du får en løsning, der matcher din unikke behov.

Serverløsning, cloudløsninger eller cloudtjenester? Vi varetager dine ønsker med omhu, pålidelighed og

professionalisme. Du kan trygt overlade ansvaret for din virksomheds IT-sikkerhed i Kolding og resten af Danmark i vores kompetente hænder. Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Besøg vores webshop

Webshop

Vi har Nordens største webshop med over 1,5 mio. varer i sortimentet

Det internationale Tech brand, Lenovo, er særlig kendt for deres pålidelige produkter. De leverer computere, der er designet til arbejde og leg. Brandet tilbyder mange innovative produkter, som lever op til nutidens forbrugere og virksomheder.

Virksomheden er særlig kendt for deres ThinkPad-serie af bærbare computere, som blev kendte for deres robusthed og ydeevne. 

Hewlett Packard Enterprise (HPE) er en global leder inden for teknologibranchen, kendt for sin innovative tilgang og uovertruffen ekspertise. De transformerer industrier, markeder og vores hverdag med deres højtydende teknologi og løsninger. HPE driver forandring ikke blot med deres avancerede teknologi, men også med deres engagement i bæredygtige og etiske forretningspraksis.

APC by Schneider er en anerkendt leder i verden af teknologiske løsninger, som driver fremtiden med innovative fremstillingsprocesser og en urokkelig forpligtigelse til bæredygtighed. Med en velbalanceret blanding af teknisk finesse og brugervenligt design er APC by Schneider kendt for sin kvalitet, ydeevne og ansvarlige forretningspraksis.

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!