Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hosting og drift

Vi leverer hosting og drift

Hosting er lig med tryghed og sikkerhed, og netop dét kan vores professionelle team af underleverandører sørge for. Vi samarbejder kun med de allerbedste; Vi sørger for at dine platforme fungerer alle døgnets 24 timer i alle ugens 7 dage. Vi kan således tilbyde "komplet" hosting via Cloud Factory's top moderne og yderst sikker datacenter. Vi tilbyder Hosting og Drift, fordi vi ved, hvor omkostningstungt det kan være, når tingene fejler.

 

Skal du have hjælp til Hosting eller Drift? Eller måske hele pakken? Så hjælper vi Jer gerne hermed. Kontakt os endelig, hvis du vil høre om dine muligheder.

Forbedret IT drift med GreyIT

Drift af kontor it og infrastruktur

Drift af både Kontor IT og infrastruktur løsninger spiller en afgørende rolle for din virksomhed. For hvis systemer går ned, er det ofte en meget dyr affære for virksomheden. Det kan tillige være dyrt at ansætte egne IT konsulenter og/eller IT Supportere. Lad derfor GreyIT håndtere den komplette kontor IT installation med en Level 1, Level 2 og/eller Level 3 Support Aftale til alle dine ansatte. Vi tilbyder dette i meget tæt samarbejde med Onitio (tidl. InfoCare Service A/S).

 

Med en decideret IT Driftsaftale på både Kontor IT og på Infrastruktur, kan I fokusere på det, I er gode til; Så sørger vi for, at der er ”grønne lamper” i hele IT løsningen.

 

Besøg vores webshop

Webshop

Vi har Nordens største webshop med over 1,5 mio. varer i sortimentet


Datacenter / hosting

Mere tekst kommer løbende...


Drift

Mere tekst kommer løbende...


Remote backup

Mere tekst kommer løbende...

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!