Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Kunde referencer

Læs hvad vores kunder synes om os

Rul ned og læs mere

I GreyIT har vi stolte traditioner for at passe rigtig godt på vores kunder. Det tager nemlig rigtig lang tid at opbygge tætte relationer til nye kunder; Og disse tætte relationer opnås KUN, hvis vi kontinuerligt yder en ”state-of-the-art” god service, er ærlige og siger nej tak de helt rigtige steder.

Vi udvikler os løbende sammen med vores kunder; Et eksempel kunne være, at kunde X ønsker en helt bestemt IT platform eller IT løsning. Har GreyIT ikke den løsning på hylden, har vi 2 muligheder:


  1. Vi sørger for at få det rette partnerskab, så vi kan imødekomme vores kunders behov
  2. Vi teamer op med en anden (eller flere) dygtig(e) IT Forhandler, der kan tilføre merværdi i løsningen overfor vores kunde


GreyIT behøver ikke i alle situationer selv være den udførende part på en given IT løsning; Dette kan sagtens varetages af andre.

Som eksempel kan nævnes Onitio (tidl. InfoCare Service A/S), som er GreyIT’s Drifts- og Service samarbejdspartner med +100 kørende IT teknikere overalt i DK (og +1.400 i Norge, Sverige og Finland). Vi benytter Onitio i stor stil til både Drift og Vedligeholdelse samt til Level 1, Level 2 og Level 3 brugersupport hos store kunder med mange hundrede ansatte.


Så i erkendelsen af, at ”god service = gode kunder”, er vi i GreyIT stolte over det samarbejde, vi har opnået med alle vores kunder.


Nogle af vores kunder er listet her på siden.

Vores

kunder

Nordstern

Sunset Boulevard

Nordisk Film Biografer

Norlys

Orkla Care

KOMBIT

GS-Hydro

KIF Padel Club

Kopenhagen Fur

University College Suddanmark

Fredericia Maskinmesterskole

ClearView Trade

Nykredit Mægler A/S

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!