MPS Monitor / Printer overvågning

Overvågning af printere og deres farve niveauerne på afstand

Rul ned og læs mere

Printerovervågning giver virksomhederne mulighed for at opretholde overblik

Selvom det måske ikke er noget vi ofte tænker over, så spiller en printer en vigtig rolle i mange virksomheders daglige drift.

En MPS løsning (Printerovervågning) gør det muligt at overvåge og administrere printere i et netværk eller på arbejdsstationer for at sikre effektivitet, omkostningskontrol og sikkerhed. Men derudover kan vi hos GreyIT også sørge for, at I aldrig kommer til at mangle forbrugsstoffer (toner, blæk og slid-dele), for vi sender, så snart vi ser, at jeres printere mangler dette.


  • Overvågning af printaktivitet: Printerovervågning gør det muligt at følge med i, hvornår, hvad og hvor meget der udskrives. Dette hjælper med at identificere unødvendige udskrivninger og potentielle besparelser.


  • Sikkerhed: Printerovervågning hjælper med at identificere unormale aktiviteter, som f.eks. forsøg på uautoriseret adgang til printeren eller udskrivning af fortrolige dokumenter uden tilladelse.


  • Miljøpåvirkning: Ved at følge med i, hvor meget der udskrives, kan virksomheder reducere deres miljømæssige fodspor ved at minimere papirforbruget.


  • Omkostningskontrol: Ved at analysere udskrivningsmønstre kan virksomheder identificere områder, hvor der kan spares på udskriftsomkostningerne.


  • Fjernovervågning og -styring: Moderne printerovervågningsværktøjer tillader fjernstyring af printere, herunder fejlfinding og konfiguration, hvilket sparer tid og ressourcer.

Printerovervågning er en uundværlig del af en effektiv it-infrastruktur i mange virksomheder. Det hjælper med at opretholde kontrol, sikkerhed og omkostningsstyring, hvilket er afgørende for at opnå succes i dagens konkurrenceprægede forretningsverden.

Vil I gerne tilmeldes vores MPS løsning eller ønsker I at høre mere om denne løsning, kan I kontakte os på mail backoffice@greyit.dk eller på telefon +45 70 20 20 11.

Kontakt os

Vil I gerne høre mere, så er I velkommende til at kontakte os.

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!