Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Partnerskaber

I GreyIT har vi mange, mange års erfaring i at opbygge og vedligeholde tætte partnerskaber med diverse leverandører.

Det gælder f.eks. til de allerstørste og globale broadline IT distributører til den mindre niche IT- eller AV/Lyd distributør. Hertil kommer leverandører med specielle IT kompetencer eller IT services. Vi har ca. 60 IT samarbejdspartnere, der alle er meget nøje udvalgt. Fælles for dem alle er, at de udfylder de ”huller”, som GreyIT ikke selv dækker med egne kompetencer eller services.

Her på siden kan du læse mere om de mange tætte partnerskaber, som vi har i GreyIT og som alle er med til at give vores kunder

en fantastisk og yderst kompetent service.


Vores leverandører tilhører ”GreyIT Community” og vi anser dem alle, som en del af os selv; Det er præcis derfor, at vi kan løse endog

meget store og/eller komplekse IT opgaver hos vores mange kunder og hvor vi i GreyIT tager det fulde ansvar.

Rul ned og læs mere

Vores fremhævede partnerskaber

GreyIT er både Lenovo 360 Intelligent Devices Partner Gold

og Lenovo 360 Infrastructure Solutions Partner Authorized.

HP er særlig kendt for deres printere og computere. HP producerer kraftfulde computere, som har øje for design og innovation.

Vores fremhævede

partnerskaber

OKI Electric Industry er specialiseret i fremstilling af printere, som er kendte for deres pålidelighed, højtrykskvalitet og alsidighed inden for udskrivningsbehov.

Jabra tilbyder en bred vifte af produkter inden for lyd. De er kendte for deres klare lyd, pålidelige forbindelse og avancerede funktioner.

GreyIT er Microsoft NCE partner.

Microsoft står bag produkter såsom Windows operativsystemet, Office produktivitetsværktøjerne og mere.

GreyIT er Adobe Value-added Reseller.

Adobe er et brand, der er synonymt med innovation, kvalitet og performance inden for digital teknologi.

Microsoft Surface er en serie af touchscreen-baserede computere og interaktive tavler, designet og udviklet af Microsoft.

Poly fremstiller en mangfoldighed af højtydende produkter - fra hovedtelefoner til konferencetelefoner og avancerede video- og lydteknologier.

Contour laver ergonomiske tastaturer og mus, designet til at øge produktiviteten og forbedre brugeroplevelsen, mens der lægges stor vægt på komfort og holdbarhed.

Logitech tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder tastaturer, mus, tablettilbehør, hovedtelefoner, headsets, webkameraer, Bluetooth-højttalere, universal fjernbetjeninger og meget mere

Zyxel tilbyder et omfattende produktlinje, der omfatter mobil- og fastnet bredbåndsadgangsprodukter. Deres teknologiekspertise spænder bredt og inkluderer switches, trådløse løsninger og sikkerhed.

Vivancos produkter er bredt varierende, men fælles for dem alle er en urokkelig dedikation til kvalitet og innovation. Deres portefølje indeholder løsninger inden for audio- og videotilbehør, datatilbehør, mobiltilbehør, netværk og kabler.

Samsungs produktsortiment er bredt og dækker alt fra avancerede smartphones, som Galaxy serien, til banebrydende løsninger inden for informationsteknologi.

Devolutions' produktsuite fokuserer på levering af omfattende løsninger for sikker fjernadgang, adgangskodehåndtering og datasystemadministration.

LG's produktlinje er omfattende og forskelligartet. De dækker alt fra forbrugerelektronik til telecom-tjenester.

Vores fremhævede partnerskaber

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!