Leasing

Udlejning af IT udstyr

Rul ned og læs mere

I GreyIT ApS har vi mange års erfaring med Leasing af IT udstyr

I GreyIT ApS har vi mange års erfaring med Leasing; vores kunder benytter leasing i både Bruttolønsordninger, men også i større løsninger/investeringer, hvor der spekuleres i CapEX vs OpEX – hvad kan bedst betale sig? En grundregel er: ”Alt, hvad der mister værdi, skal man leje; alt hvad der øges i værdi, skal man eje”. Men med det i mente, vil leasing af større IT investeringer tit være en kæmpe fordel.


En af de mest afgørende fordele ved at leje IT-udstyr er den øgede fleksibilitet. Virksomheder kan tilpasse deres teknologiske behov i takt med at arbejdsmængden ændres.

I stedet for at forpligte sig til dyre køb, kan man nemt justere IT-løsninger ved at tilføje eller fjerne udstyr efter behov. Det giver mulighed for at opretholde konkurrencedygtighed, da man ikke investerer i det nødvendige IT-udstyr.


Desuden reducerer udlejning af IT-udstyr den administrative del, som ofte kan være tidskrævende. Virksomheder slipper nemlig for bekymringerne ved vedligeholdelse, opdateringer og reparationer. Det frigør både tid og ressourcer. Tillige har vores samarbejdspartnere forskellige ”Asset Management” systemer, så man kan holde styr på alt det udstyr, der sættes på en leasingkontrakt.

I GreyIT ApS samarbejder vi både med De Lage Laden Finans AB (DLL) og 3 Step IT omkring leasing.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere.

Kontakt

Modtag nyheder fra os

Vi sender dig nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!