APC by Schneider

APC by Schneider er en førende global leverandør af integrerede løsninger inden for strøm- og energistyring, automation og software. Med en solid ekspertise og dedikation til innovation skaber APC by Schneider avanceret teknologi, der kontinuerligt forbedrer energieffektiviteten.

Som en del af Schneider Electric-koncernen prioriterer APC by Schneider højt bæredygtighed og ansvarlige forretningspraksisser.

APC by Schneider

APC by Schneider er en global leder i innovative strømstyringsløsninger, kendt for sine pålidelige UPS-systemer. Deres Back-UPS og Smart-UPS er uundværlige for teknologi drevne virksomheder, som beskytter deres vitale IT-udstyr og data mod strømforstyrrelser. Kombineret med deres såkaldte Power Distribution Units (PDU'er), der effektivt styrer strømdistribution i datacentre, og en række rack-tilbehør, er APC by Schneider i stand til at dække og optimere virksomhedens IT-infrastrukturbehov.


Deres innovation stopper ikke ved strømstyring. APC by Schneider har iværksat en række avancerede datacenterløsninger, herunder Micro Data Centers og Edge Computing-løsninger. Disse produkter formår at imødekomme de stigende krav i vores digitaliserede verden, leverer robust strømløsninger hvor det er nødvendigt, og håndterer realtidsdata for IoT-enheder og applikationer. Hvert produkt fra APC af Schneider er bygget på virksomhedens kerneværdier om innovation, bæredygtighed og ansvarlig forretningsdrift, der sikrer deres position som betroede partnere for deres kunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!