Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

HP Inc

HP Inc. er en amerikansk It- og computerproducent med hovedkvarter i Californien. De er særlig kendte for deres printere og computere. HP producerer kraftfulde computere, som har øje for design og innovation. Det betyder, at du altid kan regne med at få produkter, der er up-to-date. Virksomheden har bl.a. fokuseret på at følge tidens tendenser og trends, når det gælder arbejdslivet. Her har de fulgt, hvordan hjemmekontoret har vundet indpas hos forbrugeren, og derfor udvikler HP produkter, der tager højde for god forbindelse og produktivitet.

HP Inc beskriver selv:

Vi er en teknologivirksomhed, som tror på, at virksomheder skal gøre mere end blot at skabe overskud. De skal gøre verden til et bedre sted.

Vores bestræbelser i forhold til klimahandlinger, menneskerettigheder og digital ligestilling viser, at vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre dette muligt.

HP arbejder desuden for at beskytte din computer bedst muligt mod eksterne trusler. Du finder bl.a. deres HP Elite computere bygget med hardwareforstærkede sikkerhedsfunktioner og beskyttelseslag både under, over og i selve styresystemet, hvilket beskytter din computer mod cyberangreb, og hurtigt gendanner computeren i tilfælde af nedbrud.

Hvis behov for mere tekst

HP producerer kraftfulde computere, som har øje for design og innovation.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!