Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Tobias Ross Reymond

"Mit navn er Tobias og jeg er 25 år gammel.

Jeg kommer oprindeligt fra Kolding og har gået på IBC fra 2015-2018 på Marketing- og Innovationslinjen. Efter et par år som rejseguide i udlandet og sidenhen 2 år i København, er jeg nu endt ”vestpå over åen” i England - nærmere bestemt i London. Her er jeg i fuld gang med en Bachelor i skuespil på East 15 Acting School. Jeg startede tilbage i 2021 og bliver færdig til sommer 2024.

Alt dette troede jeg aldrig skulle være virkelighed, da jeg som 15-16 årig begyndte at kigge efter små statistjobs på diverse casting sider i Danmark. Drømmen er at kunne leve af skuespillet; Og selvom kameraet, film og serier trækker mest i mig, må jeg indrømme, at scenen og de skrå brædder også kan noget helt særligt.

Nu skal jeg snart til at tage mine første uddannede skridt ud i branchen, hvilket jeg glæder mig umådelig meget til.

Et sponsorat fra GreyIT ApS har gjort, at jeg kan færdiguddanne mig i London. Dette er jeg naturligvis dyb, dyb taknemmelig for"

- Tobias Ross Reymond, november 2023

Vi har sponsoreret Tobias, så han har kunnet færdiggøre sin Bachelor i skuespil, som han tager på East 15 Acting School i London.

Vores sponsorat hjælper Tobias med at fortsætte hans uddannelsesmæssige rejse og bringe ham tættere på hans drøm om at gøre skuespil til sin levevej, en drøm han har haft siden han var barn. At være i stand til at støtte denne passion og se ham tage de første uddannede skridt ind i skuespilbranchen, giver os stor glæde.

Tobias's dedikation til sit kunstneriske arbejde og uophørlige engagement reflekterer de kerneværdier, vi har i GreyIT ApS. Vi er så stolte af at kunne støtte Tobias, og vi ser med spænding frem til hans fortsatte succes.


Vi ønsker ham alt det bedste på resten af hans læringsrejse og ser frem til at følge hans fremtidige succeser på både det store lærred og de skrå brædder.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!