Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Team Rynkeby Trekanten

Team Rynkeby Trekanten er en gruppe af dedikerede cyklister, og vi hos GreyIT støtter deres imponerende indsats. Vi er stolte af at være en del af det bredere Team Rynkeby netværk og bidrage til deres vigtige arbejde med at rejse penge til børn, der kæmper med kritiske sygdomme.

Hvert år drager Team Rynkeby afsted på en hjertevarm cykeltur til den smukke by Paris. Her viser de ikke blot deres imponerende fysiske formåen, men samler også penge ind til børnene, som virkelig har brug for det. Vi beundrer deres dedikation og er stolte af at støtte dem i deres mission om at gøre en positiv forskel i

verden.

Vi hos GreyIT finder stor glæde i at bidrage til Team Rynkeby Trekanten og ser med spænding frem til at følge dem på alle deres fantastiske rejser mod Paris. Vi værdsætter det fællesskab, de repræsenterer, og er stolte af at være en del af denne værdifulde velgørenhedsbevægelse.

Team Rynkeby blev grundlagt i 2002, da 11 cyklister forbundet med Rynkeby Foods A/S besluttede at cykle til Paris for at se Tour de France finale. Trekanten henviser specifikt til området, hvor dette team er baseret og opererer.


Team Rynkeby Trekanten, som alle Team Rynkeby hold, engagerer sig dybt i velgørenhedsarbejde. Holdet cykler til Paris hvert år som en del af en fondskampagne for at hjælpe børn, der er ramt af alvorlige sygdomme. I Danmark går overskuddet primært til Børnecancerfonden og Værebro Fonden.


Deltagerne på Team Rynkeby Trekanten viser enorm dedikation til deres cause. De træner mange måneder før deres årlige tur til Paris. Træningen indebærer lange timer på cyklen, fitness traininer, og personlig arbejdstid til at rejse sponsorer.


Team Rynkeby Trekanten repræsenterer engagement, udholdenhed og passion for en meget vigtig cause. Dette team er mere end blot et cykelhold, det er en gruppe af individer, der bruger deres passion for at hjælpe andre, og samtidig betyder det for dem at komme i form og udføre en sport, som de elsker.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!