Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Sportsefterskolen SINE

Hos GreyIT er vi stolte af at bidrage til de mange dygtige og dedikerede elever på Sportsefterskolen SINE. Vi er begejstrede for skolens fokus på sport, sundhed og teamwork, og imponerede over deres brede udvalg af sportsgrene, herunder alt fra fodbold til adventure-sport. Vi værdsætter også SINE's engagement i at give eleverne en solid akademisk uddannelse, med fleksible valgfrie klasser, der tilpasses hver enkeltes interesser og fremtidsplaner. Hos GreyIT ved vi, hvor vigtigt det er at have et stærkt teamwork og en sund livsstil for at trives både privat og i arbejdslivet.

Sportsefterskolen SINE er kendt for sit fokus på sport, sundhed og teamaktiviteter. SINE tilbyder en bred vifte af sportsgrene, herunder fodbold, håndbold, fitness, dans, løb, adventure-sport og mange andre.

SINE tilbyder også en solid akademisk uddannelse med et bredt udvalg af valgfrie klasser, der kan tilpasses den enkelte elevs interesser og fremtidsplaner.

Fællesskab

Skolens kerneværdier er skabt omkring idéen om fællesskab, personlig udvikling, og den positive indflydelse, som aktiv deltagelse i sport kan have på elevernes liv.

På SINE har eleverne mulighed for at deltage i en lang række udflugter og kulturelle aktiviteter, der hjælper dem med at udvikle et sundt og afbalanceret syn på livet.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!