Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Sport 'n' Charity

GreyIT støtter Sport 'n' Charity og deres værdifulde mission. Vi bidrager til deres indsats for at hjælpe kræftramte børn i Danmark og mindske risikoen for senfølger og handicap. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en bedre fremtid for disse børn.

Sport 'n' Charity er en dansk forening, der arbejder for at gøre en forskel for kræftramte børn i Danmark ved at hjælpe med at mindske risikoen for senfølger og handicap gennem sportsprogrammer og træningstilbud. Hvert år er mere end 600 danske børn i behandling for kræft, og desværre lider over 50% af de overlevende børn af forskellige senfølger og handicap.

På baggrund af forskning har Sport 'n' Charity udviklet en online træningsportal og sammensat en træningstaske, der gør det muligt for de kræftramte børn at træne hvor som helst - derhjemme eller under indlæggelse. På denne måde får de bedste forudsætninger for at komme tilbage til livet med mindsket risiko for senfølger og handicap.

Sport 'n' Charity har som mål at ændre fremtiden for kræftramte børn i Danmark. Organisationen drømmer om at kunne give hvert eneste kræftramt barn i Danmark deres eget træningsudstyr, så de kan træne hvor som helst hjemme eller under indlæggelse. Samtidig ønsker de at give dem adgang til en online træningsportal, hvor de kan følge deres fremskridt og dele deres træning med venner og familie.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!