Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Politiets Blå Baretter

Politiets Blå Baretter er en højt respekteret veteranforening i Danmark, der stiftede bekendtskab med verden den 26. april 1995. I GreyIT vil vi gerne hylde, anerkende og støtte de modige politifolk, der har fulgt deres kald og opfyldt deres internationale ansvar i FN- eller internationale missioner.

Et af højdepunkterne for Politiets Blå Baretter er deres årlige generalforsamling, der afholdes hver maj. Dette event funktioner vigtige foredrag sammen med tid til kammeratligt samvær.


Politiets Blå Baretter er også kendt for deres kvartalsvise udgivelse af foreningens blad, "Blå Baretter". Dette medlemsbaserede blad indeholder inspirerende beretninger fra foreningens medlemmer, der deler deres missionserfaringer. Det har også det seneste nyt fra foreningen og er gratis for medlemmer.


Et andet noteret tilbud fra foreningen er "billedearkivet". Dette er en enestående platform, hvor medlemmerne har frihed til at dele deres oplevelser og historier gennem billedlig repræsentation. Adgang til dette arkiv er dog kun forbeholdt medlemmer.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!