Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Noah Anker

"Mit navn er Noah Christian Anker. Jeg spiller amerikansk fodbold for Triangle razorbacks i Vejle og Det danske senior landshold.

Jeg spiller offensive tackle hvor mit job er at sørge for ingen kommer igennem til quarterbacken så han har mulighed for at kaste eller løbe med bolden.

Jeg går til dagligt på hf og har ambitioner om at spille amerikansk fodbold på det næste niveau.

Jeg har fået adskillige tilbud i USA hvor jeg ser frem til at komme på College og spille sporten i dens hjemland hvor mulighederne er større."

- NOAH ANKER

Hos GreyIT har vi valgt at sponsorere Noah Anker, en talentfuld offensive tackle hos Triangle Razorbacks.

Med GreyIT's finansielle støtte får Noah lejlighed til at fokusere endnu mere på sin sport, idet omkostningerne ved udstyr, træning og nødvendige rejser dækkes. Dette giver ham mulighed for at forblive på toppen af hans spil.

Sponsoratet er ikke kun en økonomisk investering i Noahs udvikling som spiller, men det repræsenterer også GreyIT's engagement i at støtte lokale talenter og bidrage til sportens vækst i Danmark.

I sidste ende er GreyIT's sponsorat til Noah Anker ikke bare et spørgsmål om økonomisk støtte. Det er en investering i et ungt talent, et skub til hans ambitioner, og den tillid, der skal til for at opnå succes både på og udenfor banen.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!