Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Lasse Andreasen Racing

Lasse Andreasens passion og ekstraordinære talent som racerkører imponerer os dybt her hos GreyIT. Vi bliver overvældede af hans formidable evner, der skinner igennem både i gokart og Super GT-racing. At følge hans rejse og konstant opleve hans ekspertise bag rattet er en ren fornøjelse for os. Vi er fuldstændig overbeviste om, at hans karriere har strålende udsigter, og vi er stolte over at kunne støtte og heppe på Lasse, mens han accelererer mod stjernerne.

Lasse startede sin karriere som en succesrig gokartkører, hvor han scorede markante sejre, herunder det prestigefyldte Danmarksmesterskab i gokart. Hans passion og dedikation til sporten gav ham et robust fundament til at lave en succesrig overgang til racerkørsel.


Senere har Lasse skiftet sin passion fra gokart til det mere intense og hastighedsfokuserede Super GT racing. Her har Lasse fortsat med at imponere med sit naturlige talent og evne til at mestre kompleksiteterne ved højhastighedsracing. Han har markeret sig i forskellige løb og mesterskaber, hvilket vidner om hans konsekvent høje præstationer på banen.


Samlet set er Lasse Andreasen en dygtig racerkører, der er kendt for sin færdighed og sit engagement i racingverdenen. Hans racerkarriere er præget af både talent og hårdt arbejde, hvilket gør ham til en stærk konkurrent i hvert løb han deltager i.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!