Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Kolding IF Fodbold

Hos GreyIT er vi stolte af at være sponsor for Kolding IF Fodbold. Årsagen til, at vi har valgt at sponsorere Kolding IF Fodbold, skyldes at vi beundrer klubbens stolte historie og dedikation til fodboldsporten, og vi deler deres mål om at fremme talentudvikling og give børn og unge mulighed for at dyrke deres passion for fodbold. Vores partnerskab med Kolding IF Fodbold er også en mulighed for os at bidrage til vores lokale samfund på en meningsfuld måde.

Kolding IF Fodbold er en fremadskuende og innovativ fodboldklub, der engagerer sig i at kombinere teknisk ekspertise med social ansvarlighed for at skabe positiv indflydelse på og uden for banen. Klubben er et talende eksempel på en moderne organisation, der vægter kvalitet, ydeevne og bæredygtige praksisser højt og søger at imødekomme behovene hos deres teknologi-drevne og bevidste tilhængere.


Ved kontinuerligt at fokusere på spillerudvikling og den nyeste træningsteknik stræber Kolding IF Fodbold efter at holde sig selv et skridt foran konkurrenterne. Med et dedikeret hold af trænere og medarbejdere arbejder klubben målrettet på at producere spillere, der excellerer både teknisk og taktisk, mens de samtidig har social ansvarlighed som en vigtig kerneværdi.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!