Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Køge Kano og Kajak Klub

Hos GreyIT er vi stolte over at være sponsor for Køge Kano og Kajak Klub.

Køge Kano og Kajak Klub (KKKK) er en aktiv og indbydende kajakklub beliggende ved Søndre Molevej 27, 4600 Køge. Klubben er dedikeret til at tilbyde en bred vifte af aktiviteter og muligheder for alle aldersgrupper - børn, unge, seniorer og medlemmer i den erfarne +60 års kategori. Klubben har derudover også en lang og spændende historie og er kendt for at have positive og engagerede medlemmer.

Klubben har en lang og spændende historie og er kendt for at have positive og engagerede medlemmer. KKKK arbejder ud fra et mission og vision om at fremme kajak- og kanosporten i lokalområdet, samtidig med at de fokuserer på fællesskab og gode oplevelser for alle medlemmer.

Klubben har også en aktive online tilstedeværelse med deres egen kalender fuld af begivenheder og aktiviteter. KKKK tilbyder også skipperberetninger, hvor du kan læse om tidligere oplevelser og begivenheder i klubben.


Køge Kano og Kajak Klub er en klub med fokus både på sportslige mål og godt socialt miljø som skaber en positiv atmosfære for alle deltagere.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!