Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

KIF Padel Club

KIF Padel Club er mere end blot en almindelige sportsklub. Den er anerkendt som Danmarks største padelforening og Syddanmarks naturlige centrum for padel - en af verdens hurtigst voksende sportsgrene.

Klubben blev etableret af en gruppe padelentusiaster med et særligt formål - at skabe et fællesskab, hvor padel står i centrum. KIF Padel Club tilbyder ideelle rammer for padelspillet, og klubben favner alle, uanset alder, køn, eller spilfærdigheder.

Vi sponserer KIF Padel Club af flere årsager. For det første er vi imponerede over klubbens dedikation i at fremme padelsporten. Deres evne til at tilbyde optimale faciliteter til spillet og deres bestræbelser på at nå ud til alle aldersgrupper og kønskategorier.

Derudover deler vi også værdier med KIF Padel Club. Vi værdsætter begge det fællesskab, der kan skabes gennem sport og en positiv indstilling. Ved at støtte klubben er vi med til at bidrage til det fantastiske arbejde, de udfører med at skabe glæde og samhørighed gennem padelsporten.

Et af de primære mål for klubben er at facilitate muligheder for dygtiggørelse. Medlemmerne tilbydes en række aktiviteter og holdtræning for at forbedre deres færdigheder. Derudover er KIF Padel Club kendt for sine prisvenlige medlemskontingenter, og det er vigtigt for klubben at være tilgængelig for alle.


Gennem tiden har KIF Padel Club etableret sig som en stærk aktør på padelsport-scenen i Danmark, hvor den bidrager til at sætte nye standarder for sporten. Klubben har skabt et unikt miljø, hvor det sociale sammenhold og fællesskab er i fokus.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!