Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

KIF Kidz

Hos GreyIT tror vi på, at sport, bevægelse og sociale fællesskaber kan skabe positive forandringer i børns liv. KIF (Kolding IF) Kidz er en hæderlig håndboldklub for børn, der stræber efter at give børn med udviklingshæmning en unik og berigende oplevelse gennem sport. Klubben er dedikeret til at skabe positive oplevelser, ikke bare for de børn den tjenester, men også for deres familier. Metoden er sport, bevægelse, og sociale fællesskaber - og alle i familien er velkomne!

Vi hos GreyIT støtter deres dedikation og glade for at kunne bidrage til at skabe et inkluderende og støttende samfund for alle. Vi sponsorerer denne velgørenhed, fordi vi tror på betydningen af at give børn med udviklingshæmning mulighed for at udfolde deres potentiale og udvikle sig på lige fod med deres kammerater.

Med KIF Kidz fokuserer klubben ikke på, hvad deres spillere ikke kan, men derimod på alle de fantastiske ting, de kan. Gennem LykkeLiga - et koncept der er fast etableret hos Kolding IF - bliver disse børn forvandlet til helte, topscorere, og holdspillere.


I LykkeLiga er det ikke bare om antallet af regler, de kan huske. Her er alle en del af holdet og kan bidrage på deres egen unikke måde. Målet er, at disse børn skal anerkendes for det, de er: en vigtig del af et fantastisk håndboldhold, og ikke bare som personer der er udviklingshæmmede.


Træningen for KIF Kidz er regelmæssig, med sessioner afholdt på Sydbank Arena. Her er der sjov, grin, og glæde i massevis, mens børnene lærer vigtigheden af teamwork og sportsånd.

Med alle disse fantastiske egenskaber er KIF Kidz-meget mere end en almindelig håndboldklub. Det er et fællesskab, der ikke kun fremmer sportslige talenter, men også fællesskab, inklusivitet og selvtillid hos de børn, der deltager.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!