Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

KIF Håndbold

Vi er stolte over at støtte KIF håndbold og deres fokus på spillerens oplevelse, sportens udvikling og det sociale samvær. Vi er begejstrede for at være en del af dette spændende fællesskab og ser frem til at fortsætte med at samarbejde om at

udvikle og styrke håndbolden på alle niveauer.

Sammen med KIF Håndbold er vi klar til at fortsætte med at investere i spillerens oplevelser, sportens udvikling og det sociale samvær sport bringer. Vi ser en lys fremtid for KIF håndbold og er glade for at være en del af deres rejse.

KIF Håndbold er en anerkendt håndboldklub beliggende i Kolding, Danmark. Klubbens hjemmebane er Sydbank Arena og Ambolten 2 i Kolding. KIF Håndbold har et bredt udvalg af hold, der spænder fra Mini til U19 Drenge og Piger, til Senior Mænd og Kvinder. Desuden har klubben en række støtteinitiativer som KIF Talentmiljø, KIF Håndbold-Støttemedlem, og KIF Håndboldakademi.

Klubbens overordnede mål er spillerudvikling, sport, fællesskab, socialt samvær og en stræben efter at støtte alle spillere på alle niveauer. Dette ses igennem deres fem grundlæggende værdier:


  1. Klub før hold før den enkelte
  2. Troværdighed og høj moral
  3. Dedikation og engagement
  4. Glæde og begejstring
  5. Hele mennesker

Klubben har også et organisatorisk setup bestående af en daglig administration, en bestyrelse, sportslig ansvarlige og forskellige ministerier og udvalg. Der er yderligere stabsfunktioner som KIF Media, KIF Psykolog/Diatist, KIF Sponsor, og KIF SportsWear, som hver især bidrager til klubbens drift og succes.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!