Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

KIF Håndbold Elite

Kolding IF Håndbold Elite, en ledende håndboldklub i Danmark, er symbolet på sportslig dedikation, fremsynede strategier og vedholden stræben efter succes. Siden sin begyndelse har holdet altid været i frontlinjen med at omfavne avanceret teknologi og innovative tilgange til sporten, hvilket gør det til et fyrtårn for teknologi-interesserede individer og virksomheder, der er forpligtet til bæredygtige praksisser.

Hos GreyIT er vi glade for at sponsorere KIF Håndbold Elite og være en del af deres rejse mod succes og ambition. Vi tror på deres værdier og tilgang til sporten, og vi ser frem til at fejre sejre sammen med dem.

Hos Kolding IF Håndbold Elite er der en utrættelig stræben efter fremragenhed, både på og uden for banen. Holdets solide præstationsoversigt taler for sig selv, da de konsekvent har leveret resultater i topklassen, samtidig med at de har sat nye standarder for atletik og teamwork.


Organisationen er dybt engageret i bæredygtighed og ansvarlige praksisser, idet den søger at minimere sin miljømæssige påvirkning og omfavne etisk beslutningstagning. Dette engagement resonans hos partnere og fans, der værdsætter kvalitet, ydelse og ansvarlig forretningsadfærd i dagens globalt forbundne samfund.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!