Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

GreyIT Sponsorere

Danske Hospitalsklovne

Hos GreyIT er vi stolte af at støtte Danske Hospitalsklovne, en fantastisk organisation, der gør en stor forskel i livet for syge børn og deres familier. Deres arbejde med at bringe smil og glæde til børn, der er indlagt på hospitalerne i Danmark, er helt fantastisk, og vi støtter deres indsats.

Vi støtter Danske Hospitalsklovne, fordi vi tror på at glæde og positiv energi kan have en terapeutisk effekt på både børn og voksne, der er i en svær situation. Deres indsats er med til at give syge børn håb og trøst og har en positiv indvirkning på deres behandlingsforløb.

Formål og målsætning

Formålet med Danske Hospitalsklovne er at skabe gode oplevelser, tage tankerne væk fra sygdom og smerte og give børn og deres familier en pause fra en ellers stressende og udfordrende tid. Organisationen tror på, at latter og glade stunder kan bidrage til en hurtigere helbredelse og styrke børnenes modstandskraft. Målsætningen er at nå ud til så mange hospitaler og afdelinger som muligt og skabe en positiv forskel i børnenes hverdag.


Hvad gør en hospitalsklovn?

En hospitalsklovn er en professionel artist, der gennem humor, musik og forskellige underholdningselementer skaber en let atmosfære og bringer glæde til børn og deres familier. Hospitalsklovne er trænet til at være opmærksomme på børnenes behov og tilpasse deres optræden efter situationen. De kommunikerer ofte med børnene på børnenes niveau ved at bruge klovnesprog, lyde og kropssprog.


Uddannelse og kvalitet

Danske Hospitalsklovne lægger stor vægt på kvalitet og professionel dygtighed. Deres klovne gennemgår en grundig uddannelse, der omfatter skuespil, musik, improvisation, cirkuskunst og meget mere. Derudover er de klovne, der er ansat hos Danske Hospitalsklovne, forpligtede til at deltage i regelmæssig supervision og videreuddannelse for at sikre, at de altid er opdaterede med de seneste teknikker og metoder.


Finansiering og støtte

Som en non-profit organisation er Danske Hospitalsklovne afhængige af støtte og donationer fra både private personer og virksomheder. Deres arbejde finansieres gennem medlemskaber, donationer, fonde og sponsorater. De lægger stor vægt på at skabe gode samarbejdsrelationer med både lokale og nationale virksomheder for at sikre en stabil finansiering af deres arbejde.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!