Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Microsoft NCE/CSP Licenser

Microsoft er en indiskutabel titan inden for softwareindustrien, der har skabt produkter, som har sat standarden for teknologien vi bruger hver dag. Med en historie præget af innovation, står Microsoft bag produkter såsom Windows operativsystemet, Office produktivitetsværktøjerne og mere. Microsofts dedikation til kvalitet og ydelse vidner om deres forpligtelse til at forstå og forbedre den måde, hvorpå vi interagerer med teknologi.


Microsofts softwareløsninger er kendt verden over for deres ydeevne, brugervenlighed og robusthed, hvilket gør dem til et uomgængeligt valg for virksomhederne. Microsoft Office-pakken er blevet umistelig i mange virksomheder takket være værktøjer som Word, Excel og PowerPoint, der har revolutioneret den måde, vi arbejder på. Løsninger som Azure og Teams har også betydning for en voksende gruppe af virksomheder, der tager mod skyen og fjernarbejde.

Microsoft NCE Licenser

Microsoft tilbyder NCE (New Commerce Experience) licenser. Dette er en del af Microsofts løbende engagement i at forenkle og modernisere kundeoplevelsen.

NCE-licenserne er designet til at give kunderne mere fleksibilitet og forudsigelighed med deres softwarelicenser.

NCE-strukturen omfatter prisfastsættelse pr. bruger, hvilket giver virksomhederne mulighed for at skalere deres software brug op og ned efter behov uden at skulle bekymre sig om faste licensomkostninger.

Denne model giver også større gennemsigtighed, da kunder kan forstå præcist, hvad de betaler for.


Under denne nye ordning vil virksomhederne også kunne drage fordel af Microsofts omfattende katalog af løsninger.

De kan vælge mellem forskellige pakker, der er skræddersyet til at opfylde deres unikke forretningsbehov og hjælpe dem med at forblive på forkant med teknologiske tendenser.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!