Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Apple & Apple DEP

Apple er en amerikansk tech virksomhed, der kombinerer design og funktionalitet i ét.

Apples produkter er designet til at arbejde sammen på kryds og tværs, hvilket giver dig en enorm fleksibilitet.

Du kan med fordel også anskaffe Apple DEP i din virksomhed, hvis du ønsker en let og flydende overgang til nye Apple enheder.

Apple har gennem årtier været et fortrukket valg inden for elektronik. Deres produkter har haft en afgørende rolle for den måde erhvervslivet bruger computere, mobiltelefoner m.m. på.

Deres produkter er med til at indvirke virksomheders effektivitet og produktivitet. Deres iOS styresystem er innovativt, hvilket gør det muligt for nye brugere hurtigt at tilegne sig Apples produkter.

Deres fokus på design, ydeevne og sikkerhed har tiltrukket opmærksomhed fra både kreative fagfolk til virksomhedsledere.

Kort sagt har Apple skabt en indvirkning på erhvervslivet ved at levere innovative produkter, der øger mobilitet, samarbejde og produktivitet. Med en stadig voksende portefølje af løsninger og konstant fokus på at forbedre brugeroplevelsen fortsætter Apple med at forme måden vi arbejder på, og opfordrer virksomheder til at omfavne teknologiens potentiale fuldt ud.

Hvad er Apple DEP?

Apple DEP sikrer dig en sikker og let udrulning af mobile Apple enheder. Det er et styringsredskab, som du lægger oveni din eksisterende MDM og/eller Client Management løsning. Har du først anskaffet et DEP kunde-id, kan fremtidige Apple-enheder kanaliseres ind i din virksomhed. Det betyder, at når din medarbejder tager sin enhed op af æsken og tænder den, bliver den automatisk konfigureret, som den skal være. I GreyIT regi kan vi nemt hjælpe med Apple DEP.

Åbningstider

Man - Tors: 08:30 - 16:30

Fre: 08:30 - 16:00

CVR NR | 39880369

GreyIT ApS

Haderslevvej 36

6000 Kolding

+45 70 20 20 11

Kundeservice | backoffice@greyit.dk 

Bogholderi | invoice@greyit.dk 

Vi er medlem af

© Copyright 2023 by GreyIT ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!